Pizze


Bij La Perla werken wij uitsluitend met de beste ingrediënten, die wekelijks door ons uit Italië worden geïmporteerd.

Zo gebruiken wij alleen de echte Campaanse buffel mozzarella D.O.P. Om de versheid ervan de garanderen wordt deze drie keer per week uit Zuid-Italië aangevoerd. Dit past in ons beleid om zoveel mogelijk met regionale en non-industriële producten te werken.

In het midden van de zaak hebben wij een grote steenoven gebouwd die – essentieel voor het maken van goede pizza’s – op hout wordt gestookt. Je kunt de pizza’s zelf meenemen of in ons gezellige restaurant aan de overzijde van de menukaart bestellen. Onze pizza is natuurlijk op zijn best als je hem à la minute – dus net uit de oven – eet. Dat is meteen ook de reden dat we geen telefonische bestellingen kunnen aannemen.

At La Perla, we only work with the finest ingredients, freshly imported from Italy every week.

For example we only use genuine buffalo mozzarella. To ensure its freshness, we get it delivered straight from southern Italy, three times a week. This fits in with our policy to work with regional and non-industrial products as much as possible.

In the middle of our restaurant, we’ve built a large, wood fueled, brick oven. This is essential for making good pizze. Of course we provide a take away service. But our pizze really shine if you eat them on the spot, á la minute, straight out of the oven. This is the reason we chose not to take any orders by phone.